Dakreparatie

Professionele dakdekkers en hoogwaardige materialen.

Ervaren dakdekkers

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Dakreparatie

Wilt u een dakreparatie uit laten voeren? Via ons kunt u geheel vrijblijvend een gratis offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvangt u op basis van onze dakinspectie een offerte voor de dakreparatie. Als u langer blijft wachten is de schade niet te overzien. Onze ervaren professionals helpen u graag met een lekkage of andere schade aan uw dak. Of u nu een hellend dak of een plat dak heeft, wij kunnen elke dakreparatie uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Hoe voorkom je dakschade?

Een daklekkage of andere schade aan het dak komt helaas vaak voor. Toch zijn er een aantal dingen die u kunt doen om dakschade te voorkomen:

-Zorg ervoor dat uw dakgoot regelmatig wordt schoongemaakt. Een verstopping in de goot kan leiden tot wateroverlast en schade aan het dak. Dit geldt voor eeen hellend dak en een plat dak.

-Laat uw dak jaarlijks inspecteren door een professional. Zo weet u zeker dat er geen schade is en kunt u eventuele problemen tijdig oplossen.

-Zorg ervoor dat uw dak in goede staat verkeert. Als er scheuren of beschadigingen zijn, is de kans op dakschade groter. Laat deze dan zo snel mogelijk repareren.

 

Wanneer is een dakreparatie nodig?

Een dakreparatie is geen klus waar u op zit te wachten. Helaas komt een lekkage of een ander probleem natuurlijk nooit goed uit. Toch is het belangrijk om een dakreparatie zo snel mogelijk uit te laten voeren. Wanneer u langer wacht, is de schade vaak niet meer te overzien. Er kunnen dan namelijk scheuren en beschadigingen ontstaan die veel duurder zijn om te repareren. Wacht dus niet te lang met het uitvoeren van een dakreparatie!

De dakreparatie kosten kunnen namelijk nog hoger uitpakken wanneer u niet optijd bent met het repareren van uw dak. Uw dak schoonmaken kunt u ook door ons laten uitvoeren als u dit zelf liever niet doet. De prijs van een dakreparatie hangt af van verschillende factoren. De gemiddelde dakreparatie kosten liggen tussen de €200 en de €500. Een dak repareren is in de meeste gevallen binnen 1 dag gedaan. Ook dit is afhankelijk van de totale schade. Om tijd en geld te besparen is het belangrijk om uw dak vroegtijdig te laten inspecteren. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw dak reparatie. 

Dakreparatie

Hoe gaat een dakreparatie in zijn werk?

Wanneer u contact met ons opneemt voor een dakreparatie, komen we eerst bij u langs en komen we het dak inspecteren. Aan de hand van deze inspectie maken we een offerte voor de reparatie. Als u akkoord gaat met de offerte, zullen onze professionals zo snel mogelijk aan de slag gaan met de dakreparatie. Natuurlijk houden we u op de hoogte van alle werkzaamheden die we verrichten.

Is uw dak toe aan een dak reparatie? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het oplossen van probleem en voorkomen van schade.

 

Wat zijn de dakreparatie kosten?

De kosten van een dakreparatie zijn afhankelijk van het type schade en de grootte van het dak. Wanneer we bij u langs komen voor een inspectie, maken we een offerte op maat. Deze is geheel vrijblijvend en geeft u inzicht in de kosten die u kunt verwachten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie over dakreparaties of een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek