Daklekkage

Professionele dakdekkers en hoogwaardige materialen.

Ervaren dakdekkers

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Daklekkage

Heb je last van lekkage in huis? Zorg dan dat je direct een dakdekker inschakelt. Een lekkend dak kan namelijk veel schade aanrichten en is daarom belangrijk om zo snel mogelijk te laten repareren. Onze ervaren professionals weten precies waar ze op moeten letten en hebben veel ervaring met het dichten van lekkages. Hierdoor ben je er zeker van dat de lekkage op de juiste manier gedicht wordt, voor dat er meer schade ontstaat. Wacht dus niet langer en neem contact op met ons voor een lekkage op je dak!

 

Daklekkage, wat moet je doen?

Lek in een plat dak? Schakel dan direct een professional in. Een lekkage kan namelijk veel schade aanrichten en is daarom belangrijk om zo snel mogelijk te laten repareren. Aangezien een plat dak anders is dan een schuin dak, weet niet iedereen precies wat er moet gebeuren bij een lekkage. Het is vooral belangrijk dat je zo snel mogelijk een dakdekker inschakelt. Wij weten precies wat er moet gebeuren om een lekkage op te lossen. Daarnaast kunnen we je adviseren om in de toekomst lekkages te voorkomen. Bij een platte dak lekkage komt dit meestal door het proces van vriezen en ontdooien. Als je een verstopte dakgoot hebt met bladeren, blijft het water op het dak liggen en waardoor het water tussen het dakleer kan komen. Wanneer het dan gaat vriezen, kan dit het dakleer beschadigen en ontstaat er een lekkage. Dit zelfde proces is voor een schuin dak ook schadelijk. Een daklekkage reparatie is dan een juiste oplossing en kan een daklekkage verhelpen.

 

Hoe voorkom je een lekkage aan het dak?

Een lekkage aan het dak is niet altijd gemakkelijk te herkennen. Vaak gaat het lek gedurende een langere periode ongemerkt en leidt dit tot veel schade aan je woning. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om lekkages zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast is het ook belangrijk om lekkages in de toekomst te voorkomen. Hiervoor zijn verschillende methodes mogelijk:

– Door periodiek onderhoud uit te voeren aan je dak, kun je een daklekkage opsporen en de daklekkage repareren voordat ze groter worden.

– Zorg ervoor dat er regelmatig gecontroleerd wordt of er geen lekkages ontstaan door defecte dakbedekking of door bladeren of vogelnesten die zich in de goot verstoppen.

– Gebruik een waterafstotende dakbedekking om ervoor te zorgen dat het water niet lang op het dak kan blijven liggen.

– Zorg ervoor dat de goot regelmatig schoon gemaakt wordt, zodat het water snel afgevoerd kan worden.

Als je toch een lekkage aan het dak hebt, is het belangrijk om direct een dakdekker in te schakelen. Wij kunnen met een vloeibare dakbedekking een daklek snel oplossen. Hiervoor hebben wij speciale apparatuur die het lek kan opsporen. Zo zijn wij er snel bij en is er geen schade aan je woning.

Daklekkage

Wat kost een dak reparatie?

De kosten voor een dak reparatie hangt af van de grootte van het lek. Een klein lek is al snel opgelost en zal minder kosten met zich meebrengen dan een groot lek. Daarnaast spelen ook de mate van schade en de locatie van het lek mee in de kostprijs. Als je woning nog niet lang geleden is gebouwd, zullen de kosten voor een dak lekkage reparatie lager liggen dan bij een oude woning. Dit komt omdat de dakconstructie dan nog in orde is. Bij een ouder huis, ligt er ook oude dakbedekking die in de meeste gevallen gelijk vervangen moet worden. In de ergste gevallen moet u een compleet nieuw dak aanbrengen. Bij ons bent u verzekerd van een vakkundige reparatie tegen een scherpe prijs.

 

Neem contact met ons op!

Heeft u last van een lekkage of wilt u voorkomen dat u in de toekomst last krijgt van een lekkage? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en kunnen direct aan de slag bij het dichten van lekkages. Ook als u advies nodig heeft over hoe u lekkages in de toekomst kunt voorkomen, kunt u bij ons terecht. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis en staan graag voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek