Dakisolatie

Professionele dakdekkers en hoogwaardige materialen.

Ervaren dakdekkers

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Dakisolatie

Wilt u uw dak laten isoleren? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. Zo kunt u kiezen voor PIR platen of PIR renovatieplaten. Dit is een van de beste isolatiematerialen die er zijn om een hellend dak van buitenaf te isoleren. Het materiaal wordt aangebracht op een bestaand dakbeschot en biedt een effectieve manier van isoleren. Op onze website vindt u alle informatie over het laten isoleren van uw dak. Wilt u direct hulp bij het isoleren van uw dak? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

 

Schuin dak isoleren

Iedereen wil tegenwoordig energie besparen en daarom is het isoleren van je dak een hele goede keuze. Een hellend dak isoleren is niet moeilijk, maar er zijn wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om te kiezen voor het juiste isolatiematerialen en om de juiste methode te gebruiken. Er zijn verschillende manieren om een schuin dak te isoleren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor PIR platen of PIR renovatieplaten. Dit is een van de beste isolatiematerialen die er zijn om een dak van buitenaf te isoleren. Het materiaal wordt aangebracht op een bestaand dakbeschot en biedt een effectieve manier van isoleren.

 

Plat dak isoleren

Een plat dak isoleren is eenvoudiger dan een schuin dak, maar er zijn wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Voordat we enige isolatie kunnen aanbrengen moeten we het dak eerst waterdicht maken. Als dit niet gebeurd is er kans dat vocht door de isolatie heen sijpelt en dit kan leiden tot schimmelvorming. Om dit te voorkomen is het dus belangrijk om een waterdicht laagje aan te brengen op het dak dit noemen we ook wel dampremmende folie. Daarnaast moet u ook kiezen voor de juiste isolatiematerialen. Er zijn verschillende isolatiematerialen die geschikt zijn voor platte daken en schuine daken. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste soorten dakisolatie? Wij helpen u graag verder!

 

Zoldervloer isoleren

Het isoleren van een zoldervloer is eenvoudiger dan het isoleren van andere delen van het huis. Dit komt omdat er geen dak of wanden aanwezig zijn. Om de zoldervloer te isoleren kunt u kiezen voor verschillende soorten isolatiematerialen, zoals PUR schuim, glaswol of steenwol. Daarnaast moet u ook kiezen voor de juiste dikte van de isolatielaag. De dikte van de laag bepaalt hoeveel u gaat besparen op uw energierekening.

 

Dakisolatie

Wat kost dakisolatie aanbrengen?

Isolatie is een belangrijke maatregel om energie te besparen. Daarom is het altijd een goed idee om dakisolatie aan te brengen. Maar hoeveel kost dakisolatie? Dit verschilt per situatie, dus het is lastig om hier een exact bedrag aan te geven. Wel kunnen we u vertellen dat dakisolatie relatief goedkoop is in vergelijking met andere energiebesparende maatregelen. Daarnaast levert dakisolatie ook nog eens een flinke besparing op uw energierekening op.

Bij het aanbrengen van dakisolatie moet u rekening houden met de dikte van de isolatielaag. De dikte van de laag bepaalt hoeveel u gaat besparen op uw energierekening. Voor dakisolatie aanbrengen bent u gemiddeld tussen de €15,- en €25,- per m² kwijt. Het aanbrengen van dakisolatie kan dus behoorlijk in prijs verschillen, afhankelijk van de situatie en het type isolatiemateriaal dat wordt gebruikt. We kunnen ook een dampremmende laag plaatsen, ook dit brengt extra kosten met zich mee. Een plat dak isolatie is vaak ook goedkoper dan een hellend dak isolatie.

Heeft u interesse in dakisolatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

Wat maakt dakisolatie duurzaam?

Duurzaamheid is een belangrijke factor bij het kiezen van isolatiematerialen. Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen die duurzaam zijn. De isolatiematerialen worden gemaakt van recyclebare materialen en dus niet van fossiele brandstoffen. Daarnaast hebben deze isolatiematerialen een hoge thermische isolatiewaarde, dit betekent dat ze veel energie besparen. PIR isolatieplaten zijn een goed voorbeeld van duurzame dakisolatie.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek