Dakinspectie

Professionele dakdekkers en hoogwaardige materialen.

Ervaren dakdekkers

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Aanrechtblad wrappen

Uw dak is één van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Daarom is het belangrijk om dit regelmatig te laten inspecteren door een dakdekker. Tijdens de dakinspectie wordt gekeken naar de waterdichtheid van de verschillende onderdelen, zoals dakpannen en dakgoten. De dakdekker beoordeelt ook de staat van het onderhoud en geeft advies over het schoonmaken van de diverse onderdelen. Mocht er sprake zijn van kapotte dakpannen of andere gebreken, dan wordt dit tijdens de dakinspectie ook vastgesteld. Op die manier weet u precies wat er aan het dak moet worden gedaan en kunt u eventuele gebreken snel oplossen. Een dakinspectie is dus belangrijk om problemen op tijd te signaleren en om het dak in goede staat te houden. Laat uw dak dus regelmatig inspecteren door onze erkende dakdekker!

 

Hoe vaak dakinspectie doen?

Een dakinspectie is belangrijk om problemen op tijd te signaleren. Daarom is het aan te raden om dit minimaal één keer per jaar te laten doen door een dakdekker. Door een onafhankelijke dakinspectie uit te laten voeren kunt u grote problemen voorkomen en bespaart u daarmee ook nog eens geld. Heeft u een plat dak? Dan kunt u deze het beste 2 keer per jaar laten inspecteren. Platte daken zijn namelijk gevoeliger voor problemen dan schuine daken. Wacht dus niet te lang met het laten inspecteren van uw dak en maak direct een afspraak met onze dakdekker! Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse dakdekkers associatie wat betekent dat wij een erken dakdekkersbedrijf zijn. U kunt er dus op vertrouwen dat wij u kwaliteit leveren en uw dak inspecteren zoals het hoort!

 

Waar kijken dakdekkers naar tijdens een dakinspectie?

Bij dakbedekking van een schuin dak gaat het meestal om de dakpannen waar naar gekeken moet worden. We kijken specifiek naar de bovenste nokvorst en de kantpannen om te kunnen vaststellen of er dakpannen beschadigd zijn. Voor de dakgoten is het belangrijk dat ze goed doorlopen, dus dat er geen bladeren of takken inzitten waardoor er water opstopping kan ontstaan. Daarnaast wordt er nog gekeken of de houten balken van een dakkapel goed aansluiten en niet zijn gaan rotten.

Bij een plat dak wordt naar de dakisolatie gekeken, en of deze nog intact is. Het is van groot belang dat dit goed is aangebracht, om zo lekkage en onverwachte beschadigingen te voorkomen. De dakdekker zal tevens kijken naar de afvoeren, dit zijn de goten die het dakwater afvoeren. De dakdekker kijkt of er geen verstopping is en of alle afvoerpunten goed werken.

Door middel van een dakinspectie weet u precies wat er aan het dak moet worden gedaan. Wilt u dat onze dakdekker langs komt voor een dakinspectie? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

Dakinspectie

Wat kost een dak laten inspecteren?

Dakinspectie is belangrijk om problemen op tijd te signaleren. Daarom is het aan te raden om dit minimaal één keer per jaar te laten doen door een dakdekker. De kosten dakinspectie zijn afhankelijk van de grootte van uw dak, maar gemiddeld liggen de kosten rond de €100,-. Door een onafhankelijke dakinspectie uit te laten voeren kunt u grote problemen voorkomen en bespaart u daarmee ook nog eens geld. Als u een exact bedrag van de kosten dakinspectie wilt weten, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Waarom een dakinspectie laten uitvoeren?

Een dakinspectie is belangrijk voor de veiligheid van uw huis. Wanneer er sprake is van problemen met het dak, zoals lekkage of kapotte dakpannen, dan kan dit gevaarlijk zijn. Daarom is het belangrijk om dit vroegtijdig te inspecteren en te laten oplossen door onze dakdekker. Een dakinspectie helpt u daarbij!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek